Fatih Anaokulu
FATİH MAH.ŞEHİT İZZETTİN BALDIR SOK.NO1 FATİH ANAOKULU BİTLİS /TATVAN

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda ülkemizin çağdaş toplum düzeyine ulaşmasında pay sahibi olmak için okul öncesi eğitimdeki gelişmelerin sürekli takipçisi olmak ve erken çocukluk dönemindeki çocukların tümünün dil, din ya da ırk ayırımı yapmaksızın, tüm gelişim alanlarına yönelik, kişilik gelişimlerini destekleyici bir eğitim ortamı oluşturarak temel eğitime hazırlamak

MİSYON

Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak, çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek, okul ve aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek, toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi bilincini arttırmak, okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM